BONES FESTES

Posted by: Pia Amat / Category:




PIA AMAT
US DESITJA "PAU I AMOR" PER AQUEST 2011 I UNES MOLT BONES FESTES DE NADAL!!!

Recordeu que ens podeu trobar a:

C.Torrent de l'Olla, 45

08012 Barcelona
Telf.653563562
piaamat@yahoo.es
http://piajewels.blogspot.com


Leer más »

LA PIA I TURQUIA

Posted by: Pia Amat / Category:

Sóc una persona viatgera, en les meves escapades busco la inspiració que em permet desprès dissenyar al meu taller tot allò que vull transmetre als meus clients.

M’agrada connectar amb diferents llocs del món que m’impregnen de idees noves. Darrerament he estat a Turquia on he conegut grans dissenyadors de joies com l’Adil o el Sevan Bicakci, m’he endinsat a la joieria de l’imperi Otoma que té anells grans, relleus molt treballats amb motius de la natura autòctona de la zona com són la fruita de la magrana, la seva flor...

En aquest lloc tant màgic he conegut l’ús de la varietat de sedes que em permeten fer uns collarets i polseres diferents, m’han transmès el gust pels metalls daurats com l’or tant apreciat, el llautó o la plata que l’oxiden per donar-li un toc antic.

L’aroma persa en els dissenys i relleus escultòrics m’han copsat la mirada i m’han impressionat molt. Poden passar els segles però les magnífiques creacions del passat continuen essent la base dels dissenys més contemporanis de l’actualitat.

Us convido a veure els meus dissenys al meu taller-botiga de Torrent de l’Olla!!!

Pia.


Leer más »