PIA ORGANIC JEWELS

Posted by: Pia Amat / Category:


Pot el disseny de joies coexistir amb el reciclatge, la meditació budista, les textures orgàniques, la gemoteràpia i el comerç just?

Pia Amat, és una jove dissenyadora de joies de Barcelona, fa possible que tots aquests ingredients puguin conviure amb armonia. Els símbols sagrats i les textures orgàniques i irregulars marquen la diferència de les seves originals creacions.

La seva principal font d'inspiració sorgeix de la natura, dels seus viatges per la Índia, Xina, Tailàndia, Mèxic, Àfrica...etc on ha anat col.leccionant al llarg dels anys textures, joieria ètnica antiga i peces especials que en moltes ocasions barreja amb els seus propis dissenys.

Les tècniques artesanals de fundició permeten el reciclatge d'or i plata sense perdre la qualitat i guanyant amb ecologia i coherència, que també la porten a treballar amb pedres semiprecioses de zones no sotmeses a conflictes o de comerç just.

Pia comparteix els seus coneixements de gemoteràpia amb aquelles persones que volen alguna cosa més que una joia i busquen un amulet per la seva salut.

"Quan creo una joia procuro estar amb la ment calmada, oberta al procès de creació, present per fluir com canal i permetre que la vida s'expressi per mitjà de les meves mans".

Pia Amat
piaamat@yahoo.es

http://piajewels.blogspot.com






2 comentarios:

  1. margarida Says:

    Avui a la tarda, hem tingut el plaer de gaudir d'aquest maravellós espai on art i amor conflueixen formant una feliç i indisoluble unió. L'exquisida sensibilitat de Pia Amat ho ha fet possible.
    Moltes gràcies, Pia!
    Enhorabona per la feina feta!

  1. Binta Says:

    Tens una botiga preciosa, realment les teves creacions són úniques!

Publicar un comentario